Samen komen met familie en vrienden is altijd leuk. Een verjaardag vieren, de feestdagen samen doorbrengen of gewoon samen op zondagmiddag op een terrasje rondhangen. Heb je een speciale gelegenheid waarvoor je iets leuks wilt organiseren? Dan kun je je eigen wijnproeverij hosten! Een leerzame, gezellige en heerlijke wijnproeverij in je eigen huiskamer. Onder leiding van een deskundige wijnkenner leren jij en je vrienden van alles over druiven, streken en bereidingswijze van je favorieten wijnen. Je leert over de smaakpapillen in je eigen mond, hoe je de geur in het glas beter kunt ruiken en zelfs hoe je de wijn beter kunt proeven!

Maak wat van die saaie jaarvergadering

Ook wanneer jij en je collega's weer eens moeten opdraven voor die jaarvergadering waar niemand zin in heeft, biedt een wijnproeverij de uitkomst. Luister naar hoe de salesmanager de plannen voor het komende jaar uiteenzet, hoe de financieel directeur je een complimentje geeft over het effect van al die bezuinigingen en hoe de algemeen directeur trots is op al zijn medewerkers. Wanneer de jaarvergadering eindelijk voorbij is gaat het pas echt beginnen. Interessant, maar vooral erg lekker! Een wijnproeverij om de jaarvergadering een stuk leuker te maken! En het enige dat je hoeft te doen is het management even te overtuigen.

Alles wordt voor je geregeld

Je eigen wijnproeverij, zonder dat je eerst op zoek moet naar de juiste wijnen en informatie hoeft te zoeken. Alles wordt voor je geregeld. Op een professionele manier wijn proeven ervaar je gewoon in je eigen omgeving. Of dat nu in je woonkamer, op kantoor of lekker in de tuin is. In overleg kun je er zelfs voor kiezen om Wijn & Spijs te proeven. Een glaasje, een kaasje, een stokbroodje. En vervolgens leer je hoe de wijn de smaak beïnvloedt van het eten. En andersom. Een hele wereld gaat voor je open en je leert je eigen smaakpapillen beter kennen. Ga je liever zonder begeleiding wijn proeven? Dan kun je één van de handige wijnproefpakketten bestellen. Zo organiseer je je eigen wijnproeverij in een handomdraai!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.