Wanneer je op zoek bent naar een Grand café om lekker te eten kun je misschien eens een beroep doen op een Grand café Amersfoort. Wat is een Grand café? Het is een kroeg waar je gezellig een drankje kunt drinken, wat kunt eten en activiteiten kunt doen. De kenmerken zijn: informeel, en laagdrempelig! En gezelligheid staat uiteraard voorop. Nu de coronamaatregelen weer wat versoepeld zijn kun je er straks niet alleen op het terras zitten (soms is er een terras bij aanwezig) maar kun je ook binnen weer genieten van alles wat het Grand café te bieden heeft. 

Vanaf 1 juni horeca weer open

Na lang wachten heeft het kabinet heeft besloten dat vanaf 1juni 2021 de horeca weer open mag. Dus ook gezellig even binnen lopen bij een Grand café Amersfoort kan dan weer! Voer een gesprek, maak een leuk contact. Er gelden wel nog enige maatregelen. Zo mag je maar met 30 mensen binnen zijn, moet je van te voren reserveren, moet je aangeven of je verkouden bent of koorts hebt. Tevens moet je je uiteraard aan de 1,5 meter afstand regel houden. Je moet ook aan een tafel of bar zitten. Wanneer er de mogelijkheid is bij een Grand café Amersfoort op het terras te zitten mag je er met meer dan 30 mensen zitten, als er genoeg ruimte tussen jou en de ander zit (indien je niet uit één huishouden komt). 

Veelzijdig

Een Grand café Amersfoort is erg veelzijdig, er is dan ook van alles te doen. Voor iets jonger maar ook ouder publiek! Daarbij kun je denken aan dobbelen, poolen, darten en kaarten leggen. Wil je gewoon een drankje komen drinken en een praatje maken? Dat kan uiteraard. Soms kun je ook voor bedrijfsbijeenkomsten of vergaderingen in het café terecht. Zoals wanneer je een presentatie voor een groep wilt geven, informeer naar de mogelijkheden. Dikwijls worden er darttournooien georganiseerd, voor een klein bedrag aan inschrijfgeld kun je ook meedoen. Tot ziens in een Grand café Amersfoort!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.